Adres: Droga Rybacka 31
Jastrzębia Góra 84-104
tel: (0-58) 674 94 03
0 606 510 561
email: sikoraneptun@hotmail.de
Pensjonat Neptun
Re: Pensjonat Neptun
bylam pare dni w tym Herkulesie i tam bardzo śmierdzi właściciel bardzo nie miły i opryskliwy . Ceny są strasznie wygórowane jak na standard pokoju. Nie polecam nikomu 
- Fredzia
Byłam tam z rodziną przez tydzień i 2 dni . ii niby wszystko ok . gdyby nie to że pod łóżkiem znalazłam zdechłą mysz a w toalecie pływało mnóstwo robaków . I Jeden z bodajże synów właściciela z nie uczesanymi włosami strasznie klął pod moim oknem . I Frustrowała mnie często woda jasno brązowała która leciała z pod prysznica .
Pisze to wszystko po to aby wczasowicze wiedzieli na co się piszą.
Za rok wybiorę na pewno co innego .
Pisze to wszystko po to aby wczasowicze wiedzieli na co się piszą.
Za rok wybiorę na pewno co innego .
- Lidia
Szanowni Panstwo :Fredzio i Lidio
Obydwoje Panstwo byli w pensjonacie Herkules a nie Neptun,wiec bardzo prosze o umieszczenie tych negatywnych opinie pod wlasciwym adresem. Pensjonat Neptun graniczy z pensjonatem Herkules na nieszczescie,wiec z tego powodu z pewnoscia ta pomylka. Standard obydwu Pensjonatow rozni sie zasadniczo.
Zapraszam w przyszlym sesonie do pensjonatu Neptun
J.Sikora
Obydwoje Panstwo byli w pensjonacie Herkules a nie Neptun,wiec bardzo prosze o umieszczenie tych negatywnych opinie pod wlasciwym adresem. Pensjonat Neptun graniczy z pensjonatem Herkules na nieszczescie,wiec z tego powodu z pewnoscia ta pomylka. Standard obydwu Pensjonatow rozni sie zasadniczo.
Zapraszam w przyszlym sesonie do pensjonatu Neptun
J.Sikora
- Gość