Kiedyś, kilka lat temu grupą korzystaliśmy z Arki chyba to był maj. Warunki przyzwoite, ceny ok, blisko plaży
czynny cały rok, mila obsluga meler net pl
DW Arka
arka jest w porzadku
pare lat temu jeszcze na studiach bylismy na wybrzezu na praktykach studenckich i nocowalismy w arce.
wlasciciela naprawde w porzadku, byly imprezy jak to na studiach:)
nikt nie marudził
czysto porządnie przyzwoicie wyposażone
a poza tym płacił uniwerek
więc nie ma co narzekać
wlasciciela naprawde w porzadku, byly imprezy jak to na studiach:)
nikt nie marudził
czysto porządnie przyzwoicie wyposażone
a poza tym płacił uniwerek
więc nie ma co narzekać
- geograf
ja też
Polecam Arkę. Tak jak poprzednicy uważam że jest cicho, czysto i przystępnie i normalni właściciele
- cafe latte
Re: ja też
Zgadzam się z przedmówcami, miło, czysto, spokojnie, blisko morza, ładne zielone podwórko i przede wszystkim bardzo kulturalni i sympatyczni właściciele, na pewno nie zepsują wam pobytu.
- gość
Re: DW Arka
Do Arki przyjeżdżamy od wielu lat,czasami 2 razy w sezonie.Miło,czysto i spokojnie,o to chodzi na wczasach.
http://www.arka.jastrzebiagora.pl
http://www.arka.jastrzebiagora.pl
- Bercia
Właśnie wróciliśmy z Arki ,przyjemnie,czysto,wszędzie blisko,pyszne śniadanka,aneks kuchenny dla gości( to duzy plus).Pewnie za rok tam wrócimy.Pozdrawiamy Panią Basię.Małgosia i Piotr nowaczyk
- Małgosia
Zamówiłem pokój z dużym łożem, a otrzymałem z dwoma łóżkami złączonymi w jedno. Cena pokoju z dużym łożem wynosiła za dobę 140,00 PLN, a z dwoma oddzielnymi 130,00 PLN. Pani Barbara policzyła nam za złączone łoża 140,00 PLN, poza tym był uszkodzony prysznic i w łazience było nie za czysto.
- Arek
Właśnie wróciliśmy z Arki. Pobyt tutaj był wielką przyjemnością. Czysty i schludny pokój, do dyspozycji duży aneks kuchenny, parawany, leżaki wszystko to było w naszym pokoju. Łazienka czyściutka, nie było nic do zarzucenia. Będziemy miło wspominać te wakacje a przyczynił się do tego także pobyt w Arce.
POLECAMY WSZYSTKIM!!!
Pozdrawiamy sympatycznych właścicieli:)
POLECAMY WSZYSTKIM!!!
Pozdrawiamy sympatycznych właścicieli:)
- Grzegorz i Ania z Wisły
Powrót do Ośrodki wypoczynkowe